Hirdetés

Újdonságokat és problémákat hozott a PS4 8.00-s rendszerfrissítése

|

Több változtatást is eszközölt a 8.00-s update, és új avatarokat is elérhetővé tett, csak közben lehalt a PlayStation Network.

Hirdetés

Noha a legtöbben már a PlayStation 5-öt várják, azért nem szabad megfeledkezni az aktuális konzolgenerációról sem, hiszen egy ideig még a PlayStation 4-re is meg fognak jelenni az új játékok (exkluzívok közül például a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Horizon: Forbidden West és a Sackboy: A Big Adventure).

A Sony frissítések tekintetében sem hanyagolja el a masinát: nemrég átalakult például a trófearendszer, és bár Game Passhoz hasonló előfizetéses szolgáltatást nem terveznek, más újdonságokban így is részesülhetünk.

Hirdetés

Ezekből pedig hozott magával párat a PlayStation 4 ma debütált, 8.00-s rendszerfrissítése. Az update-nek köszönhetően egyszerűbbé vált a Party és Üzenetek együttes használata, bekerült az összes mikrofon némítása opció a gyorsmenübe, egyszerűbbé tették a szülői felügyeletet, továbbfejlesztették a kétlépcsős azonosítást, eltávolították az eseménykészítőt és frissítették a Remote Play Appot mobilon, valamint PC-n egyaránt. 

Ezeken kívül bővült az avatarok kollekciója is, így többek között olyan játékokból szemezgethetünk a profilunkhoz, mint a Bloodborne, a Journey, a Ghost of Tsushima, a God of War, a The Last of Us Part II, a The Last of Us Remastered és az Uncharted 4: A Thief's End. 

Sajnos problémák is akadnak. Többen arról számoltak be, hogy egyáltalán nem tudnak online játszani, nem látják a barátaik listáját, és összeomlások, fagyások is előfordulnak. A PlayStation tudomásul vette a problémát, dolgoznak az illetékesek a megoldáson.

Ez most egy ilyen este: a Battle.net például szintén haldoklik, mert a Blizzard ügyesen egyszerre élesített mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)