Hirdetés

Újabb pletykák az Eidos háza tájáról

|

A Tomb Raider viszonylag gyenge szereplése miatt, ismét felreppentek a pletykák az Eidos felvásárlásával kapcsolatban.

Hirdetés

A Tomb Raider: Underworld alapvetően jó kis játék lett. A nem csak koros, de legendás sorozat legújabb tagja nem hozott szégyent sem Lara Croftra, sem a készítőkre. Az eladások is viszonylag jól alakultak, de sajnos a várttól elmaradtak. A fejlesztők reformterveket emlegetnek Lara-val kapcsolatban, míg az Eidos-t ismét a felvásárlás veszélye fenyegeti. A hányatott sorsú cég jövője így ismét kérdéses, hiszen nem titkoltan Lara legújabb kalandjától várták a megváltást. A terv azonban nem jött be, így a cég vezetői is igazolták a pletykát, miszerint tárgyalások kezdődtek, egy ismeretlen vásárlóval. A közlemény nagyon szűkszavú, csak annyit közöltek az Eidos fejesei, hogy érkezett egy névtelen ajánlattevő, aki érdeklődik irántuk, és a kezdeti tárgyalások után, vagy tesz ajánlatot, vagy nem. Több versenyző is ringbe szállt már egyszer az Eidos-ért, de akkor nem történt semmi. Bennfentesek szerint a mostani "érdeklődő" ismét a Warner Bros., aki már amúgy is birtokolja a cég 20 százalékát. Reméljük, hogy bármi történjék is az Eidos háza táján, a megreformált Lara-t azért viszontlátjuk még a képernyőkön.

Kapaszkodj drága!
tombraider.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)