Hirdetés

Újgenerációs játékélményt hozott a Télapó

|

A játékosok nagy örömére még karácsony előtt, Japánt is megelőzve jelent meg a PlayStation 4 Magyarországon. A jeles alkalomból összeszedtük miért változtatja meg a játékvilágot az új konzol.

Hirdetés

December 13-án vált teljessé az ünnep a szenvedélyes gamerek számára, ezen a napon debütált ugyanis hazánkban a PlayStation 4, mely minden eddiginél interaktívabb és élethűbb játékélménnyel, vadonatúj funkcióival és képi világával új fejezetet nyitott a konzoltörténelemben.

A játékfejlesztők Mekkája

Jelenleg több mint 180 játék áll fejlesztés alatt a PS4-re, így várható, hogy a platformon elérhető tartalom minden eddiginél változatosabb lesz. A magas szám nem véletlen, az új konzolnál a játékfejlesztők ugyanis tökéletesen kiélhetik kreativitásukat: a 1080p HD felbontásnak és a tökéletesített PC architektúrának köszönhetően a PS4-nél semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy soha nem látott interaktív világokat építsenek.

A PS4-en már most több mint 20 játék érhető el, köztük olyanok, mint a Knack és a Killzone: Shadow Fall. A külső fejlesztőcégek masszív támogatásának köszönhetően várhatjuk például az Assassin’s Creed IV: Black Flag-et, az NBA 2K14-et, vagy a Battlefield 4-et, a FIFA 14-et, a Need for Speed: Rivals-t és az NBA Live 14-et, sőt 2014-ben érkezik a régóta várt InFamous: Second Son, a DriveClub és a The Order 1886, valamint a Watch Dogs is.

Közösségépítő

A PS4-en a játékmenet jelentős pillanatait azonnal megoszthatjuk kedvenc gamer közösségünkkel: a vezeték nélküli vezérlőn elhelyezett Share gomb megnyomásával a játék közben készített álló- és mozgóképeket azonnal a közösségi hálókra vagy a Dynamic Menu-be küldhetjük. A Ustream és a Twitch szolgáltatások segítségével ráadásul valós időben is közvetíthetjük a teljes játékmenetet, miközben ismerőseink hozzászólhatnak a látottakhoz.

Sosem kell befejezned a játékot

A PS4 platform lehetővé teszi egy második képernyő alkalmazását is. A remote funkció bizonyára okoz majd némi összetűzést a főnökkel, hiszen mostantól bármikor folytathatjuk félbehagyott játékainkat okostelefonon vagy tableten, az iOS-ra és Androidra is ingyenesen letölthető PlayStation App segítségével. Többé a család szúrós tekintete sem vethet véget a szórakozásnak, hiszen az otthoni Wi-Fi csatlakozási pontjain keresztül a PS Vitán akkor is folytatódhat a harc, amikor szeretteink veszik át az irányítást a TV felett.

A felhőrendszerű technológia segítségével a  PlayStation 3 platformra írt legjobb játékokhoz is hozzáférhetünk - a PS4, PS3 és később a PS Vita platformokon is.  

A konzolok legújabb generációját megtestesítő PlayStation 4 az ajánlott 127 900 forintos kiskereskedelmi áron érhető el.

 További információk itt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)