Hirdetés

Újra az egekben a Battlefield 1 népszerűsége

|

A hétvége folyamán a Battlefield-élményre vágyók tömegei tértek vissza a 2016-ban megjelent játékhoz.

Hirdetés

Hiába frissítgeti, foltozgatja az EA a Battlefield 2042-t, nem nő az érdeklődés a játék iránt - kétséges, hogy meg lehet-e még menteni, vagy eljön az idő, amikor a kiadó is belátja, hogy teljes újrakezdésre van szükség. A steames számok alapján két korábbi rész is előzi népszerűségben, az egyik ráadásul egy leárazásnak köszönhetően most új erőre kapott.

SteamCharts mérései szerint míg a Battlefield 2042 egyszerre játszó játékosainak száma az elmúlt 24 órában legfeljebb 5387 volt, a Battlefield V-tel pedig 13340-en játszottak a csúcson, a Battlefield 1-et 51845 játékos is pörgette a hétvégén egy időben, és e cikk megírásának pillanatában is több mint 22 ezren csatáznak.

Hirdetés

Októberben csak pár ezer játékos volt aktív, viszont november elején a játék árát 88%-kal csökkentették, ami sokakat ösztönzött a kései csatlakozásra. Az is látszik, hogy akkor a legnagyobb a szerverek terhelése, amikor Kelet-Ázsiában este 8 és 10 óra között van - ilyenkor legaktívabbak az ottani játékosok, valószínűleg ők is sokat hozzátesznek.

Kérdéses, meddig tart majd ki ez a lendület, és milyen következtetéseket szűr le ebből az EA.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)