Hirdetés

Újra célkeresztbe került a The WarZ

|

Lassan már nem telhet el egy hét anélkül, hogy ne történne valami a The WarZ-vel. A pechszériát halmozó alkotás ezúttal hackerek célpontjává vált

Hirdetés

Patrick“Kewk”Bowman a Hammerpoint Interactive community managere, tegnap jelentette be a The WarZ hivatalos fórumán, hogy napok óta támadás alatt állnak szervereik. Először csak olyan behatolásokat észleltek, melyekkel megváltoztatták néhány szerver DNS-ét, ami által a játékosok nem tudtak csatlakozni hozzájuk, ám később egyre rosszabb lett a helyzet. Tegnap reggelre már az összes login szerver DDOS támadás alatt állt, ami lehetetlenné tette a játékosok számára a belépést.

Kewk a posztban leírta, hogy a fejlesztők azonnal ráálltak a probléma leküzdésére és további DDOS elleni védelmek kifejlesztésére, melyekkel szeretnék megelőzni a jövőbeli támadásokat.
A legutóbbi információk szerint mára már sikerült elhárítaniuk a támadást és újra működnek a szerverek is, ám kérdés, hogy az új védelmeik kitartanak-e.

Vajon még jöhet ennél rosszabb a WarZ számára? Én mindenesetre kíváncsian várom, hogy jövő héten mivel kerülnek majd be újra a hírekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)