Hirdetés

Újra elérhető PlayStationön a Cyberpunk 2077, de adnak mellé egy jótanácsot is

|

Hosszú kényszerpihenő után mától újra meg lehet venni a Cyberpunk 2077-et PlayStation konzolokra.

Hirdetés

Szerencsére semmi nem jött immár közbe, így az előzetes terveknek megfelelően a mai napon ismét élesedett a PS Store-ban a Cyberpunk 2077, újra meg lehet mostantól fogva vásárolni a játék PS4-es verzióját, ami a visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen PlayStation 5-ön is futtatható. 

A PlayStation UK hivatalos Twitter-oldalán is bejelentették egy külön posztban, hogy mától újra kapható a PlayStation Store-ban is a CDPR játéka, azt viszont nem felejtették el hozzátenni a friss hírhez, hogy "a legjobb élmény érdekében" továbbra is érdemes PlayStation 5-ön, vagy legalább PS4 Prón pörgetni a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

A jelek szerint tehát bár a Sony nem tartja már játszhatatlannak a Cyberpunk 2077-et alap PS4 konzolokon, mégsem biztat senki sem arra, hogy ezen a platformon essen neki a kalandnak.

A Cyberpunk 2077 PS-es "újramegjelenését" egyébként egy új frissítés előzte meg, de ez ismét bővítette pár buggal a játékot. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)