Hirdetés

Újra elérhetővé vált a pedofil botrány miatt levett Fallout: New Vegas mod

|

A készítők eltávolították a megkérdőjelezhető részeket, és újra tölthetővé tették a projektet.

Hirdetés

A Fallout rajongók türelmetlenül várták, hogy megjelenjen a régóta fejlesztés alatt álló The Frontier névre keresztelt projekt, amely a Fallout: New Vegas legmasszívabb modjának számít: három nagy sztoriszállal, ötvennél is több mellékküldetéssel, átdolgozott grafikával és harci mechanikákkal, valamint más extrákkal bővítette ki az Obsidian posztapokaliptikus szerepjátékát.

Idén januárban meg is jelent a csomag, csakhogy a hónap végén a csapatnak muszáj volt leszednie azt a netről, mivel az egyik fejlesztőről, ZuTheSkunkról kiderült, hogy "animált pedofil tartalmat" posztolt. A bandát felkavarta az eset, így amíg tisztázódott a helyzet az ügyben, addig leszedték a modot.

Hirdetés

A szünet nem tartott sokáig, a Fallout: The Frontier újfent tölthetővé vált, noha nem érintetlenül. A készítők a NexusModson megjelent közleményükben jelentették be, hogy kivették ZuTheSkunk munkáit belőle (állítólag többnyire pip-boy ikonok voltak), valamint olyan dolgokat is eltávolítottak/finomítottak rajtuk, amiket a rajongók kifogásoltak (minthogy akár szexrabszolgát is tarthattunk vagy gyíkemberrel huncutkodhattunk), vagy éppen az azokat készítő művészek kérték.

Természetesen a csapat újfent elítélte a kifogásolt modder viselkedését és elhatárolódtak tőle. Ti mit gondoltok erről az egészről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)