Hirdetés

Újra felbukkant a Mass Effect Trilogy

|

Egy csinos új logó is tartozik az újrakevert trilógiához.

Hirdetés

Már évek óta mennek a pletykák és "szivárgások" a Mass Effect újrakevert trilógiája körül. Annyit beszélnek róla az emberek, hogy ha a BioWare nem is tervezte annak idején felújítani az első három részt, mára már biztos dolgoznak rajta. A legújabb pletykát egy portugál játékbolt listázása okozta, ugyanis az üzlet kipakolt három verziót is a csomagból.

Hirdetés

A GamingReplay talán többet tudhat, mint mi. A bolt kirakta a játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es adatlapjait ideiglenes dobozképekkel, azokon pedig a Mass Effect Trilogy logói láthatóak. Persze néhány órával később a bolt eltüntette weboldaláról a nyomokat.

Egyelőre nincs hivatalos információ a trilógia érkezéséről, de reménykedünk némi vizuális ráncfelvarrásban és abban, hogy minden DLC-t beleraknak a csomagba. Egyelőre csak annyit tehetünk, hogy várjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)