Hirdetés

Újra itt van...American McGee!

|

Már egy jó ideje megjelent a sokak által csak ALice néven ismert játék. Ennek teljes, amerikai neve American McGee's Alice. Namármost ebből jól látható, hogy a fickónak elég sok köze van ehhez a játékhoz. Azonban most nem róla, hanem éppen fejlesztés alatt álló új projektjéről van szó. Ezt, a Carbon 6 Entertainment nevezetű cég készíti, mely egy neves tagokból összetákolt csapatot jelent (tagja ennek Dave Taylor is, aki egykor az id Software-nél ügyködött). Egyelőre még nem lehet tudni semmit a játékról, csak feltették ide az első artworköket ebből. Ha bármi részletesebbet tudunk meg erről, azonnal jelentjük!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)