Hirdetés

Újra játékban szerepelhet Deadpool

|

De csak akkor kerülhet erre sor, ha mi is akarjuk.

Hirdetés

Nem volt kifogástalan, de jól szórakoztunk a High Moon Studios 2013-ban PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, majd 2015-ben PS4-re és Xbox One-ra is kiadott Deadpool játékával, amit sajnos licencelési problémák miatt 2017 óta már csak nem hivatalos forrásból tudunk beszerezni.

A karakter azelőtt és azóta több játékban is feltűnt, irányítható volt a Marvel: Ultimate Alliance részeiben, a Marvel vs. Capcom 3-ban, és cameózott a Fortnite-ban is, de önállóan még a Ryan Reynolds-féle filmek sikerét követően sem indult kalandra.

Hirdetés

Sajnos most sem fog, de nagyon úgy tűnik, hogy szerepet kap majd a december 2-án érkező Marvel's Midnight Sunsban. A játék hivatalos Twitter-fiókján megjelent egy videóüzenet, amiben a karakter felszólítja a rajongókat arra, hogy kampányoljanak bekerülése mellett. A fiók nevét is #DeadpoolSuns-ra változtatták.

Nem kérdés, hogy ez a játék promóciós kampányának része, és a 2K, valamint a Firaxis már azzal is nyer, ha a Deadpool-fiók követőihez eljut az üzenet, hogy jön a Midnight Suns. Amennyiben a karakter is bekerül, még jobb. A tweetet persze a 2K is megosztotta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)