Hirdetés

P.T. - egy trükkel újra letölthető, de azért csak óvatosan

|

A Silent Hills játszható demóját hivatalos úton már nem lehet letölteni, de azért mindig van valaki, aki megtalálja a kiskaput.

Hirdetés

Akinek annak idején sikerült letöltenie az azóta már kukázott Silent Hills projekt demóját, a P.T.-t, de valamiért le kellett törölnie, vagy csak eltűnt azóta, annak most mázlija van. Meg lehet oldani a program letöltését, de nem lesz egyszerű menet.

Úgy kezdődik a dolog, hogy le kell tölteni egy Squid nevű programot, amivel egy proxyn keresztül hozzáférhetünk a játékaink könyvtárához, ahol pedig megtaláljuk a P.T. klienst. Ezt már csak le kell húzni. Nyilván nem ilyen egyszerű, de nagyjából ez lesz a folyamat, amit részletesen a lenti videóban magyaráz el nektek a moreuse néven működő videós.

Csak saját felelősségre próbáljátok a dolgot, tekintve, hogy ez egy nagyon nem hivatalos megoldás. Egyelőre nem jelentette senki, hogy gondot okozott volna a gépnek, vagy bannolták volna ezért, de nem árt az óvatosság. Akinek sikerült megoldania a dolgot, az kommentben írja meg, hogy minden rendben volt-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)