Hirdetés

Újra nyereséges a Majesco

|

A lassan negyedszázados múltra visszatekintő Majesco Entertainment azon kevés cég közé tartozik, amelyek nyereségesek.

Hirdetés

Az 1986-ban alapított japán és amerikai központtal rendelkező kiadóvállalat a fiatalabb játékosok körében a Psychonauts (karácsonyi teljes játékunk), az Advent Rising, a BloodRayne és folytatása (februári teljes játékunk) révén ismert. A delfines Ecco sorozattal befutott magyar Appaloosa Jaws Unleashed című, kevéssé sikerült cápás förmedvényét is ez a cég adta ki. 2007 első felében még úgy nézett ki, hogy a kiadónak befellegzett, ám egy sikeresnek mondható profilváltás után mégiscsak talpon maradt. A hardcore körökben lenézett, ám profittermelésre alkalmas casual játékok húzták ki a bajból.

A nagy és megváltó fordulat előtti idők mementója

bloodrayne.jpg


A Majesco jelenleg köszöni szépen, jól van. A belső időszámítás szerint január 31-én véget ért első üzleti negyedév során 32.8 millió dolláros forgamat generált, amiből 4.2 millió színtiszta nyereség.
Leginkább a Nintendo DS-re írt Cooking Mama és a Jilian Michael's Fitness Ultimatum 2009 címeknek köszönhető a Jesse Sutton elnök-vezérigazgató szerint kiválóra sikeredett ünnepi időszak alatt elért teljesítmény.
A jövőben továbbra is családbarát címekre koncentrálnak, mégpedig a töretlen népszerűségnek örvendő Nintendo platformokon.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)