Hirdetés

Újra szedi áldozatait a System Shock 2

|

Egy igazi gyöngyszemmel bővült a Good Old Games kínálata, amely megjelenésének hallatán még Chavának is felcsillant a szeme.

Hirdetés

1999-ben jelent meg a System Shock 2 névre keresztelt klasszikus, amivel  az Irrational Games beírta magát a játéktörténelembe, az elkövetkezendő évekre utat mutatott a túlélő horroroknak (nem véletlenül szerepelnek bizonyos jelenetei a legijesztőbb pillanatokat boncolgató toplistákon).  

A BioShock szellemi elődje már elérhető a Good Old Games adatbázisában, DRM-mentesen, ráadásul a Night Dive Games közreműködésének köszönhetően természetesen Windows XP, Vista, 7 és 8 operációs rendszereken is futtatható. A játék 9,99 dollárt kóstál, cserébe kapunk pár extrát is: a zenei albumot, háttérképeket, artokat, valamint egy interjút Ken Levine dizájnerrel. Beszerzése kötelező!

Az Irrational Games aktuális projektje a BioShock Infinite, ami 2013. március 26-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)