Hirdetés

Újraéled a Giana Sisters, ha mi is akarjuk

|

A népszerű Mario-klón fejlesztői úgy döntöttek, hogy modernizálják és PC-re, valamint konzolokra is kiadják, ehhez viszont segítséget kérnek.

Hirdetés

A The Great Giana Sisters semmiképp nem az egyediségével vált híressé, hiszen olyan pofátlanul lemásolták a Super Mario Bros.-t, hogy a Nintendo hamar be is tiltatta.

Talán a sors iróniája, talán a fejlesztők érdeme, hogy 2009-ben Nintendo DS-re is megjelent, később pedig az iPhone-osok is kaptak egy verziót belőle. Ha minden jól megy, idén októberben egy teljesen felújított, tartalomdús és gyönyörű grafikával megáldott játékot tölthetünk le a Black Forest Games jóvoltából a Steamről, később pedig XBLA-ról és PSN-ről. Az egyelőre csak Project Giana néven létező alkotásban igazából nem egy testvérpárt, hanem egy Giana nevű lány két énjét irányíthatjuk, a két én között pedig bármikor válthatunk, minek megfelelően a környezet is változik (ha a gonosz Gianaval vagyunk, minden virágzik és boldog, a jónál viszont pusztulás látható). Ha nem keltette fel az érdeklődéseteket, akkor is nézzétek meg az alábbi trailert, mert a játék már jelenlegi stádiumában is jól néz ki. Ha a Kicstarter projekt sikeres lesz, a megjelenés csúszhat, ugyanis még több tartalmat készülnek belepakolni, azt pedig időbe telik legyártani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)