Hirdetés

Újraéledhet a Total War: Arena

|

A Creative Assembly RTS MOBA-ja kap még egy esélyt a bizonyításra.

Hirdetés

Emlékeztek még a 2018 elején elrajtolt Total War: Arenára, amit a Wargaming karolt fel, de végül érdeklődés hiányában le kellett lőni? A Creative Assembly RTS MOBA-ja igencsak feledésbe merült azóta, viszont a fejlesztőcsapat és a NetEase kiadó legújabb közleménye alapján újult erőre kaphat, méghozzá egy másik piacnak köszönhetően. 

Hirdetés

A történelmi 10v10 csatákat és legendás parancsnokokat (mint Julius Caesar, Hannibál vagy Nagy Sándor) felvonultató, kompetitív online stratégiai játék ma elrajtolt Kínában, az ottani megjelenés alkalmából pedig hozzácsaptak a készítők hét ikonikus csatamezőt (Hadrian's Wall, Teutoburg Forest, Issus, Gergovia, Marathon, Germania, The Rubicon) a már meglévő öthöz a változatosság kedvéért. Van kedvcsináló is, ami ízelítőt ad belőlük: 

Ha az új térképek láttán megindult a nyálelválasztásotok, akkor bizonyára örülni fogtok annak a hírnek, miszerint a fejlesztők fontolgatják a játék nyugati újrakiadását is, szóval kis szerencsével és a Total War rajongók támogatásával visszatérhet az Arena. Örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)