Hirdetés

Újraindul a Resident Evil spin-off bétája, te is csapathatod

|

A Capcom bejelentette a Resident Evil Re:Verse bétájának visszatérését.

Hirdetés

A legutóbbi Resident Evil Showcase több fontos részletet is hozott a Resident Evil franchise kapcsán, többek között egy vadonatúj limitált demót is bejelentettek, amelyet akár EndreMan társaságában is végigizgulhattatok, ha követtétek a livestreamünket. Noha a többjátékos spin-off, a Re:Verse most kevesebb figyelmet kapott a Capcomtól, a nyílt bétáról azonban nem kell lemondanunk, a fejlesztők elhárították a problémát, ami miatt nemrég le kellett lőni a tesztelést. 

Hirdetés

A Capcom most Twitteren jelentette be, hogy a Resident Evil Re:Verse nyílt bétája már holnap visszatér: hazai idő szerint április 21., azaz szerda 08:00-tól lesz játszható április 22., vagyis csütörtök 08:00-ig. A bétában bárki részt vehet, aki letölti a klienst, de a játékhoz kelleni fog egy Capcom ID. PC (Steam), PlayStation 4 és Xbox One platformokra is elérhető, ráadásul a visszafelé kompatibilitás miatt nem maradnak ki belőle a PlayStation 5 és Xbox Series S/X tulajok sem.

A Resident Evil Re:Verse egyébként ingyen jár a Resident Evil Village mellé, amelybe a hazai forgalmazónak hála lehetőségünk volt egy órán keresztül belekukkantani - tapasztalatainkat egy kimerítő előzetes és egy összefoglaló videó formájában is fogyaszthatjátok már, ha meritek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)