Hirdetés

Újraindul a Tőzsdemágus

|

2006. szeptember 18-án újra elindult a két évvel ezelőtt egyszer már nagy sikert aratott, érdeklődők ezreit megmozgató internetes játék.

Hirdetés

Bárkiből lehet tőzsdemágus, akit egy kicsit is érdekel a pénzcsinálás művészete és rendelkezik számítógéppel, internetes kapcsolattal. A játék lényege, hogy a résztvevők 11 héten keresztül teljesen valós körülmények között a Budapesti Értéktőzsdén kereskedhető tőzsdei részvényeket, befektetési jegyeket adhatják-vehetik, illetve szándékuk szerint akár konzervatív befektetőként pénzüket, vagy annak egy részét bankbetét formájában is kamatoztathatják a tőzsdei kereskedési időben, azaz minden hétköznap 9.00 és 16.30 között.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)