Hirdetés

Újraindult a bukott MMO, a Last Oasis

|

A fejlesztők a Season 2-es frissítéssel indították újra a játékot, rengeteg változtatást eszközöltek.

Hirdetés

Idén márciusban indult a Last Oasis című, túlélős MMO, ami megjelenésekor hatalmas sikert aratott. Rengetegen akarták kipróbálni a játékot, ami így hamar a Steam toplista tetejére repült, de a rengeteg problémája miatt nem sokkal később be is dőlt. A fejlesztők leállították a szolgáltatást és megígérték, hogy helyre fogják rakni. Aki nem akarta kivárni a visszatérést, az teljes visszatérítést kapott.

Hirdetés

Köszönhetően a fejlesztők látható igyekezetének és a vásárlóik felé mutatott tiszteletnek, sokan a maradás mellett döntöttek. Ők már élvezhetik is az újraindult Last Oasis-t, ami rengeteg újdonsággal tért vissza. A módosítások listája majdnem végtelen.

"Tagadhatatlan, hogy nem nyújtottunk eleget a játékosainknak. A tőlük érkező visszajelzések a legőszintébb visszajelzések, amiket egy fejlesztő kaphat. Ez tisztává tette számunkra, hogy a Last Oasisnak nem javítgatások kellenek, hanem egy teljes átdolgozás, radikális változtatásokkal. Szóval belenyúltunk a dolgok mélyébe, és az eredmény a Season 2 lett."

A Last Oasis visszatért a Steamre így már játszható PC-n, és a lehetőséggel sokan éltek: az elmúlt 24 órában már 5886 volt az egyszerre játszók száma, ami még mindig nem közelíti meg a mindenkori, 33104-es csúcsot, de kezdetnek megteszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)