Hirdetés

Heti játékeladási toplista - bukik a Titanfall?

|

Vajon ezen a héten sikerül letaszítani a trónról a Titanfallt? Vajon mi lehet az a cím, ami megszorongathatja?

Hirdetés

A válasz: nem sikerült, de ezzel együtt a foci a tuti sláger. A brit gamerek élnek-halnak a FIFA sorozatért, ez nem is kétséges. Miután a FIFA 14 hosszú ideig uralta az eladási listákat, most a 2014 FIFA World Cup jutott egészen a második helyig, és bár a szintén EA-s Titanfallt nem tudta lenyomni, a kiadónak így is 3 játéka tanyázik a top 5-ben. Szerencsétlenek.

A PS4-es megjelenésnek köszönhetően újra a legjobb húszban van a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, amely a WWE 2K14-et utasította maga mögé. Az InFamous: Second Son teljesíthetne jobban is, a Sucker Punch PS4 exkluzív játéka csak a 15. helyig jutott, de így is maga mögött tudhatja a Metal Gear Solid: Ground Zeroest és a Dark Souls II-t. A Trials Fusion a tiszteletreméltó 7. helyen nyitott, és mivel a listába nem tartoznak be a digitális eladások, ez igencsak jó eredmény.

Íme az előző hét 10 legjobban fogyó játéka:

  1) Titanfall
  2) 2014 FIFA World Cup Brazil
  3) Lego The Hobbit
  4) FIFA 14
  5) Call of Duty: Ghosts
  6) South Park: The Stick of Truth
  7) Trials Fusion
  8) Minecraft: Xbox 360 Edition
  9) The Lego Movie Videogame
10) Plants vs Zombies: Garden Warfare

Ti vettetek mostanában valamit a listáról, vagy gyűjtötök a májusi megjelenésekre?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)