Hirdetés

UK összesített TOP 10 - Radioaktív csapadék London felett

|

A Fallout 3 jött, látott és győzött. II. Erzsébet királynő alattvalói Nuka Kólával nyársra húzott gyíkkal álmodnak.

Hirdetés

A Fable 2 csupán egy hétig élvezhette, hogy fent csücsül az összes platformot érintő brit toplista élén, megjelenése után rögvest arrébb taszigálta a Bethesda Fallout 3-a. Érdekes adatnak gondolják az elemzők, hogy már most több fogyott a szigetországban a trilógia harmadik darabjából, mint az első két részből, a Fallout Tacticsból és a Fallout: Brotherhood of Steelből összesen. Tekintve, hogy a Fallout 1-2, és a Tactics inkább volt kultjáték, mint kasszasiker, a Brotherhood of Steel pedig maga a radioaktív rémálom, nem is oly meglepő ez az eredmény. Főként, ha azt is figyelembe vesszük, hogy utóbbi kivételével csak PC-s és nem multiplatform címekről van szó. Sokkal inkább nevezhető figyelemre méltónak, hogy hogy az első héten 57%-kal többet sikerült értékesíteni, mint a Bethesda előző kasszasikeréből, a The Elder Scrolls IV: Oblivionból. A kópiák 55%-a X360-as, 28%-a PS3-as, 17%-a pedig PC-s tulaj birtokába vándorolt.

vatsraider.jpg


1. Fallout 3
2. FIFA 09
3. Wii Fit
4. Fable II
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Far Cry 2
7. Quantum of Solace
8. Mario Kart Wii
9. Saints Row 2
10. LEGO Batman

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)