Hirdetés

Underworld Ascension - érkezik az Ultima Underworld szellemi utódja PC-re

|

Az 1992-ben megjelent klasszikus, az Ultima Underworld most PC-n éled újjá a vezető designer irányításával.

Hirdetés

A legendás Ultima sorozat világához tartozó Ultima Underworld szerepjáték veterán tervezője, Paul Neurath visszatért, megalakította az OtherSide Entertainment névre keresztelt csapatát és bejelentette, hogy készül a spirituális utód az Underworld Ascension képében.

Neurath neve olyan közismert szériákhoz köthető - például a Looking Glass Studios társalapítójaként -, mint a Thief, a System Shock 2, a Descent, a Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide, az Arx Fatalis és még sok más projekt, ezeken felül pedig bevallottan az ő művei inspirálták a The Elder Scrolls szériát és Ken Levine Shock játékait.

A fejlesztő egyelőre annyit közölt az Underworld Ascension munkálatairól, hogy szerepjáték lesz, PC-re készül, viszont bővebb információkkal csak valamikor a hónap folyamán szolgál majd. Hogy milyen örömteli Neurath bejelentése, azt hűen tükrözi, hogy olyan játékipari nagyágyúk, mint Ken Levine, Warren Spector (pl. a Deus Ex széria megalkotója) vagy éppen Richard Garriott (többek között az Ultima franchise atyja) lelkendezve számoltak be róla és dicsérték Neurath döntését, méltatták eddigi pályafutását.

Ti hogyan vélekedtek az Underworld Ascension bejelentéséről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)