Hirdetés

Ultra-Personal Computer infók

|

Amint azt pár napja már tudhatjátok az OQO cég egy komplett asztali gép teljesítményét készül belezsúfolni egy tenyérnyi masinába. Most új részletekre derült fény, ennek tükrében pedig bátran mondhatom, hogy egy csöppet nagy durranás van itt készülőben! Nézzük először a ketyere alapvető tulajdonságait; akár 1Ghz sebességű processzor, 256Mbyte RAM, 10Gbyte-os merevlemez, 3-8 órányi használatra elegendő akkumlátor, Windows XP operációs rendszer. Az adatok igen impozánsak, azonban a gép csak év végén kerül a boltokba, de nagy valószínűséggel megállja majd így is a helyét. Ha olvasnál még a parányról, kattanj el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)