Hirdetés

Ultra Street Fighter IV - tartalmas ingyenes DLC jött

|

Egy már korábban bejelentett karakterszettel együtt jönnek az új skinek az Ultra Street Fighter IV-be, és többek között egy új gyakorlómódot is kapunk.

Hirdetés

A Street Fighter IV támogatása még mindig nem szűnik meg, most jelent meg ugyanis az Ultra verzió ingyenes DLC-je, amit még szeptemberben jelentett be a Capcom. Ebben mindegyik karakter egy új, Omega variánst kapott, melynek új képességekkel ruházzák fel őket. A DLC ennél azonban többet kínál.

Először is, bekerült az Edition select funkció, aminek segítségével már online is harcba szállhatunk akármelyik karakter akármelyik változatával. Az egyértelműség kedvéért kis ikonok jelölik majd az egyes variációkat, így könnyen alkalmazkodhatunk az ellenfelünk által választott karakterhez.

Viszont amennyiben ez a lehetőség nem volna ínyünkre, ki is kapcsolhatjuk az Edition Selectet, így csak megegyező karakterváltozatokat választhatunk az adott meccsben.

Bekerült egy sor új Training Mode Trial is, így még több karakterrel gyakorolhatunk számukra kialakított kihívások során, mielőtt emberi ellenfelekkel szemben próbálnánk ki magunkat. A patcheknél megszokott javítások is a csomag részét képezik, így balanszoltak néhány karaktert, illetve bugokat is kijavítottak. Mindezek mellé már csak afféle bónuszként csomagolták a „Wild costume" névre hallgató skineket a csomagba.

Ti játszotok még az Ultra Street Fighterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)