Hirdetés

Ultra Street Fighter IV - megjelenési dátum a trailerben

|

Hamarosan érkezik az Ultra Steet Fighter IV konzolos változata, és bár a PC-s megjelenés még odébb van, a Capcom már most kiadott egy trailert, hogy meghozza a vásárlókedvet.

Hirdetés

A megjelenési dátumokkal kapcsolatban először decemberben érkeztek információk, amikor a kiadó legalább a hónapokat igyekezett belőni. Alig három hétre vagyunk a konzolos verziók megjelenésétől, így időszerű volt, hogy fix dátummal lássák el a játékot.

A digitális upgrade - ugye akik rendelkeznek az alapjátékkal, azoknak csak ezt kell megvásárolni - június 4-től lesz elérhető a PlayStation Networkön illetve az Xbox Live-on keresztül. A PS3-ra és Xbox 360-ra szánt dobozos változat augusztus 5-én kerül a boltokba, ekkortól válik elérhetővé a teljes bundle digitálisan is. A PC-seknek érdemes lesz a Steamet figyelgetni augusztus 8-án, ekkor kerül be ugyanis az USFIV.

Az előrendelők - függetlenül attól, hogy digtális vagy dobozos formában veszik meg a játékot - megkapják a 2014 Challenger Costume Pack névre keresztelt csomagot is, amely az öt új karakterhez tartalmaz egy-egy stílusos hacukát. Az előrendelés hivatalosan a mai nappal indul.

A csomag tartalma:

Jungle Elena


Medieval Hugo


Pirate Poison

Wizard Rolento

Gladiator Decapre

Ti lecsaptok az Ultra Street Fighter IV-re?



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)