Hirdetés

Ultramarines: The Movie - Űrgárdisták a moziban?

|

Sajnos nem, ugyanis a Warhammer 40K univerzumra támaszkodó CGI animációs film közvetlenül DVD-n jelenik meg.

Hirdetés

A Warhammer 40K világában játszódó történetek sokak szerint egyenesen filmvászonra termettek, miközben mások szentségtörésről beszélnek, s az eretnek gondolatok kiötlőit elevenen sütnék meg.



Nos, a Games Workshop a Bionicle animációs filmeket jegyző Codex Pictures gárdájával 70 perces sci-fi thrillert készíttet Ultramarines: The Movie címmel. Az alkotás teljes egészében CGI, lesz, tehát a Dawn of War epizódjaihoz készíte intró mozikra emlékeztő filmre számíthatunk.



Sajnálatos módon nem szolgálhatunk sem képekkel, sem videókkal, sem a történet rövid összefoglalójával, csupán a hivatalos honlappal. No meg azzal a jelentéktelennek semmiképpen sem nevezhető információval, hogy moziban garantáltan nem láthatjuk, mivel eleve DVD-re (és feltehetően Blu-Ray lemezre) szánják a filmet.




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)