Hirdetés

Umbra - CryEngine 3-as hack & slash a láthatáron

|

A SolarFall Games közzé tette, hogy Umbra címen egy új hack & slash és akció-RPG hibridet fejlesztenek, mely alatt a CryEngine 3 duruzsolhat.

Hirdetés

Impozáns bejelentéssel rukkolt elő a SolarFall Games minap, Umbra néven érkezik ugyanis a CryEngine 3 hajtotta hack & slash és akció-RPG elegy, ami eddig felsorolt remek tulajdonságai mellett más egyébbel is dicsekedhet.

A CryEngine 3 szolgáltatta alapot egy Kytheria elnevezésű mesterséges intelligenciával látják el, melynek köszönhetően a a játékban fellelhető ellenfelek alkalmazkodnak a változó körülményekhez: példának okáért, ha felrobbantjuk előttük a hidat, akkor másik útvonalat keresnek hozzánk és nem fognak sarokba szorulva várni az elpusztulásra. Dinamikus és rombolható környezetre is számíthatunk, de nem leszünk híján az Umbra fejlesztői által biztosított poszt-apokaliptikus fantasy univerzumnak sem.

A karakterünk teljes mértékben szabadon fejleszthető lesz, nem lesznek előre meghatározott karakterosztályok vagy egyéb kategóriák. Ízlés szerint elkészíthetjük magunknak a fegyvereinket és páncéljainkat is, melyeket mágikus tulajdonságokkal is felvértezhetünk, ha korábban tanultunk varázslatokat. A nappal és éjszaka váltakozni fog, valamint az időjárás is legalább annyira szeszélyes lesz, mint a valóságban. Lehetőségünk lesz továbbá egy és többjátékos módban is szórakozni, a pontos részletek később derülnek ki.

A jelenleg kizárólag PC-re fejlesztett Umbra ezidáig kiadó nélkül árválkodik, de a SolarFall Games éppen azért adta ki a fenti előzetest és a galériában fellelhető képeket, hogy valaki felfigyeljen rájuk, ami bizonyára pillanatok alatt bekövetkezik majd ilyen "portfólió" láttán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)