Hirdetés

Umbra - majdnem duplázott a Kickstarter

|

A SolarFall Games csodaszép játéka problémamentesen összekalapozta az elkészüléshez szükséges pénzt.

Hirdetés

Ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis az Umbra olyan jó eredménnyel zárt a Kickstarteren, hogy még egy rekordot is be tudott állítani.

Kétségtelen, hogy érdemes lesz odafigyelni a francia SolarFall Games munkatársainak játékára, az Umbra ugyanis nem csupán a kinézete miatt tűnik szimpatikusnak. Összesen 406 979 dollárt tolt bele a kasszába a rajongótábor, ezzel pedig az Umbra elnyerte a legnagyobb összeggel támogatott francia játék címet is a Kickstarteren. Daniel Dolui, vezető programozó és rendező egy sajtónyilatkozatban mondott köszönetet a támogatóknak. 

"Teljesen lenyűgözött minket, amikor megláttuk, hogy mekkora összeggel zárt a Kickstarter. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy az Umbra elkészülhessen, hálásak vagyunk a sajtónak is, amiért olyan sok jó dolgot írtak a játékunkról. Ha esetleg valaki lecsúszott a Kickstarterről, akkor sincs probléma, ugyanis korlátozott ideig még megvásárolhatja a számára szimpatikus csomagot a honlapunkon. Természetesen minden Kickstarter bónuszt megkap az érdeklődő. Még egyszer köszönjük, most pedig megyünk és beváltjuk az ígéreteinket" - írja közleményében Dolui.

Nektek hogy tetszik eddig az Umbra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)