Hirdetés

Umbrella Corps - ingyenes, Resident Evil 1-es DLC-t kap

|

Ha azok közé tartozol, akik a hibái ellenére még játszanak az Umbrella Corps nevezetű Resident Evil spin-offal, akkor bizonyára örülni fogsz egy ingyenes, nosztalgikus DLC-nek.

Hirdetés

Hiába próbálta a Capcom felhívni a játékosok figyelmét az Umbrella Corps megjelenésére egy mozgalmas launch trailerrel, mivel - ahogyan tesztünkből fájdalmasan kiderül - az új Resident Evil mellékszál bizony csúnyán félrement, és akkor még finoman fogalmaztunk. 

A fejlesztők elrontottak mindent, ami ötletként jó lehetett volna, noha a Resident Evil pályák hangulatához nem férhet kétség. Ezt a részt szeretné erősíteni a Capcom egy ingyenes DLC-vel, amely a Resident Evil 1 Spencer Mansionján alapuló térképpel bővíti a multiplayer shootert, ahol a játékosok 3v3 összecsapásokat zavarhatnak le nosztalgikus hangulatban. A Capcom blogján megjelent információk szerint a játékosok előnyükre fordíthatják az ikonikus helyszínnel kapcsolatos emlékeiket, de az ellenséges játékosok mellett óvakodniuk kell a zombifikálódott Umbrella kutatóktól is. Nyilván nem lenne ugyanaz a koncepció valami élőhalott nélkül, ugyebár. 

Ha semmi nem jön közbe, akkor az Umbrella Corps ingyenes csomagja július 7-én érkezik meg PC-re és PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)