Hirdetés

Umbrella Corps - új részletek a testreszabásról

|

A minap láthattuk már használat közben az Umbrella Corps módosítható felszereléseit, most azonban érkezett a funkcióról néhány további részlet is, amely jobban rávilágít a lehetőségekre.

Hirdetés

Tegnap derült ki, hogy a Resident Evil sorozat Umbrella Corps mellékága a tervezetthez képest csúszni fog, viszont a Capcom a rossz hírt enyhítendő hozott egy videót is a karakterek felszereléséről és azok módosításáról, ami már önmagában is beszédes, viszont érkezett néhány új információ is a funkcióról.

Az Umbrella Corps játékmenetében pontokat szerzünk azzal, ha legyőzzük a rivális zsoldos csapatokat és a zombikat a csatatéren, ezekkel az összegyűjtött pontokkal pedig különböző testreszabási lehetőségeket oldhatunk fel a felszerelésünk esetében, mint amilyen a maszk, a sisak, a testpáncél, a vállvért és a Zombie Jammer módosításai.

Ezeket mindenféle matricákkal is teleaggathatjuk, mint amilyen a B.S.A.A. foltok, az Umbrella logók vagy éppen a Spencer család címere, valamint a színüket is kedvünkre változtathatjuk. 

Természetesen új fegyvereket is feloldhatunk és azokat is variálhatjuk, beleértve a színezést is. Minden fegyver felszerelhető irányzékkal vagy távcsővel, amellyel növelhető a pontosság, valamint szupresszorokat is használhatunk. Az élményhez hozzátartozik a személyre szabható, cserélhető emotikonokat tartalmazó rendszer, az I.C.O.N. (Interconnected Communications Operations Network) is, amellyel a játékosok változatos hangokat és gesztusokat használhatnak az egymással való kommunikációhoz. 

A Resident Evil spin-off, vagyis az Umbrella Corps megjelenése június 21-én várható PC-re és PlayStation 4-re. Mit gondoltok a fent taglalt lehetőségekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)