Hirdetés

Un'goroba visz a következő Hearthstone kiegészítő?

|

Lassan időszerű lesz a következő Hearthstone csomag bemutatása, de lehet, hogy már a bejelentés előtt kiszivárgott a téma.

Hirdetés

Komoly esély van rá, hogy a következő Hearthstone kiegészítő címe Lost Secrets of Un'Goro lesz, derült ki egy rajongó kutakodásaiból. A játék egyik szinkronszínészének, Lani Minellának az adatlapja sokat elárult.

A hölgy adatlapján tűnt fel először a játék címe, de mindezek mellett még konkrét lapok is fel voltak sorolva a leírásban: Golakka Crawler, Pteradactyl, Anklesaur, Hydra, Brontosaurus. Ezek feltehetően a szett darabjai.

Az Un'Goro Crater Azeroth térképén Tanaris, Silithus és Uldum között helyezkedik el. Egy hatalmas, erdős dzsungel, ahol rengeteg fura slime lény és dinoszaurusz él (meglehetősen agresszív tulipánok között).

Un'Goro eredetileg a titánok játszótere volt, ahol különböző életformákkal kísérleteztek. Nem lennénk meglepve, ha pár titán-témájú lap is előbukkanna.

Persze mindez csak feltételezés. Ugyan a Redditen látható adatlap elég meggyőző, amíg a Blizzard hivatalosan be nem jelenti a kiegészítőt, addig érdemes óvatossággal kezelni a pletykákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)