Hirdetés

Uncharted 2 - a világ egyik legjobb játéka?

|

A PlayStation 3 exkluziv Uncharted 2: Among Thieves külföldi értékelései hihetetlenül dícsérik a játékot.

Hirdetés

Igazából aki játszott vele, annak nem is olyan hihetetlen, hogy az Uncharted 2: Among Thieves miért lehet az év legjobb PlayStation 3 játéka. Gyönyörű, izgalmas, magával ragadó. Az eredetileg "Tomb Raider-re hajazó" akciójáték sokkal jobbra sikerült, mint bármelyik Lara Croft kaland. Nathan Drake kalandjai izgalmasabbak, mint Lara kisasszony ugrándozása. Az igaz, hogy Nathan nem rendelkezik akkora mellekkel, mint fent említett hölgyünk, de nem emiatt szeretjük az Uncharted játékokat.

Sokak szíve fájhat, hogy a csak PlayStation 3 exkluziv játék valószínűleg soha nem vándorol más platformra, lévén a Sony a kiadója, ám ez inkább még egy ok arra, hogy miért érdemes PS3-at venni. Lássuk az értékeléseket:

GamesRadar - 10/10
GameBlog.fr - 5/5
OPM US - 10/10
IGN - 9.5/10

Lehet hogy egy kicsit túl lett értékelve, majd meglátjuk, hogy Flatline kolléga ezt hogy látja (szerintem egyetért a fenti számokkal)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)