Hirdetés

Uncharted 2: Among Thieves - már a Twitteren is!

|

A Naughty Dog értelemszerűnek látta, hogy a Twitteren szóljon híveihez.

Hirdetés

Azért is, mivel rövidesen érkezik PS3-ra a nagyszerű első rész folytatása, és ez a tény teljes mértékben indokolttá teszi, hogy a rajongógárdához közvetlenebbül tudjon szólni majd a fejlesztő.

Evan Wells, a Naughty Dog alelnöke kifejtette, azért látják szükségesnek ezt a lépést, mert ily módon a legegyszerűbb a napi aktualitásokat, frissítéseket és a jövőbeli patcheket megosztani a community-vel, hiszen ma már mindenki, aki számít, tagja egy nagyobb közösségi oldalnak, legyen az a FaceBook, akár a Twitter.

Fanatikusabbak már most feliratkoztak az Uncharted 2: Among Thieves Twitter oldalára, hiszen ahogy közelg’ az októberi megjelenés, folyamatos update-ekkel találkozhatunk majd – ígéri a Naughty Dog. Természetesen ezek a frissítések közvetlenül a játék érkezése előtt szünetelni fognak, ezáltal némi feszültséget és drukkot előidézve a várakozók közt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)