Hirdetés

Uncharted 2 - Beépített Twitter

|

A nemsokára érkező Uncharted 2: Among Thieves tartalmaz egy menüpontot, ami automatikusan twitteli a játékbeli státuszunkat.

Hirdetés

Hogy ez hogy is néz ki? A lenti képen láthatjátok, de egyébként az a lényege, hogy a játék folyamatosan twitteli beállítástól függően, hogy éppen mit csinálunk. Vegyünk egy példát: Beállítjuk, hogy ha többjátékos módba csatlakozunk, a játék dobjon egy üzenetet a Twitter falunkra, hogy mi bizony éppen multizunk, és ha ezt barátaink is meglátják, valószínűleg eldobva mindent azonnal csatlakoznak hozzánk.

Az Uncharted 2: Among Thieves simán esélyes az Év PlayStation 3 játéka címre, de ha ezt nem is nyeri meg, még mindig lehet a világ első Twittert használó játéka is. Egyébként mindent mi állíthatunk be, hogy például ha videót rakunk ki, akkor arról tudósítson-e, vagy ha egy Trophie-t elérünk, azt közzé akarjuk-e tenni, satöbbi. Nagyon jó ötlet szerintem, bár ez se nem javítja, se nem rontja a játékélményt. Mindegy, örülünk, hogy ilyen is van. A játék egyébként október 15-én érkezik PlayStation 3 konzolokra (kizárólag).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)