Hirdetés

Uncharted 2 - bőven túlszárnyalta az első rész eladásait, még idén jön a DLC

|

Az Uncharted 2: Among Thieves sikere vitathatatlan, olyannyira, hogy máris több fogyott belőle, mint az első részből.

Hirdetés

Nathan Drake legújabb kalandjait úgy néz ki tényleg nem értékelték túl az újságírók, hiszen még mindig töretlen sikerrel pusztítja a játékosok pénztárcájának tartalmát (röviden viszik, mint a cukrot). A Naughty Dog természetesen örül a sikernek, s ezt egy DLC-vel jutalmazza, még év vége előtt.

Amy Henning, az Uncharted 2: Among Thieves kreatív igazgatója csak nagyon felületesen árult el dolgokat a játék első letölthető tartalmáról, azonban annyit megtudtunk, hogy új pályák, új karakterek, valamint hasonló dolgok köszönnek vissza ránk. Némelyik ingyenes lesz, némelyikért azonban fizetni kell. Nagyon sokan dolgoznak rajta, és nagyon jó lesz. Amy, mi bízunk bennetek, de azért ne legyen túl drága, ha lehet. Köszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)