Hirdetés

Uncharted 2 játékmenet videó

|

Uncharted 2: Among Thieves játékmenetet bemutató felvételt hoztak nyilvánosságra a Game Developers Conference bezárása után.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk a kézi kamerával rögzített Mass Effect 2 videókról, mivel újabb darabbal bővült a Game Developers Conference rendezvényéről származó felvételek mennyisége, felmerülhet bennünk a gyanú, hogy játékkedvelők egy csoportja kiállításokon vetített prezentációk rögzítésére szakosodott. Habár áldozatos munkájuk gyakran kellemetlen következményekkel járhat, természetesen örömmel fogadjuk a kiszivárogtatott videókat. Ezúttal a Naughty Dog fejlesztésében készülő Uncharted 2: Among Thieves előadásról sikerült mozgóképet összeguberálni. Minőségét tekintve az igényesebb kategóriába tartozik, azonban vizuális környezetét a rögzített képkockák alapján megítélni merész vállalkozás. Maradjunk annyiban, nem véletlenül tekintik a Sony idei felhozatalának egyik aduászának. Uncharted 2: Among Thieves előzetesünkből többet is megtudhattok a játékról.

Uncharted 2 játékmenet videó  

uncharted2_video_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)