Hirdetés

Uncharted 2 - minden DLC ingyenes

|

Az új PlayStation 3 frissítést ünnepelvén a Sony ingyenessé tette az Uncharted 2 minden letölthető csomagját - de sajnos csak az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A Naughty Dog szériájába olyan PlayStation-exkluzív címek tartoznak, amikért sokan már csak magában is beruháznának a Sony valamely konzoljára.

A PlayStation 3 tulajdonosok számára jó hír, hogy az Uncharted 2: Among Thieves minden letölthető csomagját (Drake's Fortune Multiplayer Pack, Golden Gun Pack, PlayStation Heroes Skin Pack, Sidekicks Skin Pack, Siege Expansion Pack) teljesen bérmentve tölthetik le a PlayStation Networkről. Számunkra viszont kicsit keserű az öröm, ugyanis az ajánlat csak az Egyesült Államokban érvényes, de remélhetőleg még a mai nap folyamán az európai szervereken is aktiválódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)