Hirdetés

Uncharted 2 trailer - Nathan Drake újra mozgásban

|

Kincsvadász és kalandor, mindemellett vérbeli akcióhős. Betegesen vonzódik az ősi ereklyékhez, és emiatt vonzza is a bajt rendesen. Nathan Drake visszatér!

Hirdetés

Az akció-kaland játékok álompárja is lehetne egy Lara Croft és Nathan Drake duó, hogy egy bulvárosabb eszközzel éljek. A sok-sok közös vonás, hogy minden baj közepette is hajtja őket az ősi kincsek utáni vágy közös kalandokat is szülhetnie, nem is beszélve a gyönyörű gyerekekről. Na de félre a tréfát!

Vízióink helyett maradjunk csak az Uncharted 2: Among Thieves-nél, s ami jó öreg Nathan Drake barátunknál. A PS3-on egyszer már bemutatkozó kalandor ugyan azt az üzletpolitikát követni, mint jó pár, a Sony gondozásában már korábban megjelent játék, tehát hogy PS3 exkluzív címként igyekszik megnövelni a PS3-mal lefedett területek nagyságát. Hogy ez mennyire jött be a Sonynak, azon már egyre többen vitatkoznak.

Nincs új a Nap alatt, így az Uncharted 2 is only PS3 címként fog megjelenni november környékén, egy újabb fejezettel bővítve Nathan barátunk életútját. A helyszín ezúttal Tibet, ahol Macro Polo hagyatéka és a Buddhizmus egyik legszentebb kincsének sorsa fonódik össze. Bár a kép még nekünk sem tiszta, a legfrissebb Uncharted 2 trailer sokat segített a mozaikok összerakásában. Ami persze még mindig nem teljes. Uncharted 2: Among Thieves trailer, sasolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)