Hirdetés

Uncharted 3 béta részletek

|

Egy kis összefoglalás, mire számíthatnak mindazok, akik részt vesznek majd a játék bétájában.

Hirdetés

Az Uncharted 3: Drake's Deception még idén érkezik, kizárólag PlayStation 3 rendszerekre.

Legutóbb arról adtunk hírt, hogy problémák vannak a filmadaptációval, hiszen kiszállt a projektből David O. Russel, a rendező. Most viszont evezzünk nyugodtabb vizekre, és miután átolvastátok a játék multis részleteit, lássuk, mire számíthatunk a bétában.

Kapunk két új multiplayer pályát: Chateau és Airstrip néven, melyeken dinamikus események fogják kísérni ügyködésünket. Ez alatt olyasmire gondoljunk, hogy például repülők szállnak be a képbe. A játékosok összesen 9 mód közül választhatnak: Team Deathmatch, 3-Team Deathmatch, Team Objective, Free For All, Plunder, Hight Stakes, és három eddig be nem jelentett kooperatív játékmód. Négy új "Power Play" esemény is elérhető lesz a bétában: ezek olyan egy perces kis körök, melyekben a szabályok folyamatosan változnak.

A béta hivatalosan július 4-én veszi kezdetét, de azok, akik megvásárolták az InFamous 2-t, már június 28-tól keringőzhetnek a töbiekkel. Na jó, meglepetés: június 28-tól a PlayStation Plus tagok is játszhatnak a játékkal, a nagy PSN-botrány miatt pedig mindenki azzá vált limitált ideig! Az Uncharted 3: Dake's Fortune béta július 13-án végződik, a játék pedig valószínűleg idén novemberben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)