Hirdetés

Uncharted 3 - Biztosan lesz

|

Nathan Drake játékbeli hangját adó Nolan North ejtette el, hogy biztosan lesz Uncharted 3

Hirdetés

A nemrég nálunk is megfordult Uncharted 2 annyira jól sikerült, hogy Flatline kolléga egyenesen az évtized játékának választotta, miután egy rögtönzött közvélemény-kutatáson megkérdezte erről saját magát. Igaz, ugyan így vélekedett szinte minden más sajtóorgánum is, és ez derül ki saját Uncharted 2 tesztünkből is. Ezek után ki ne akarná, hogy elkészüljön a harmadik rész, tekintve hogy a második rész minden várakozáson felül teljesített a kasszáknál?


Nolan North, a főszereplő Nathan Drake játékbeli hangja biztosan jónéven venné, ha az Uncharted 3-ban is ő mondhatná Drake monológjait. Erről az Official PlayStation Magazine-nak nyilatkozott, valahogy így: „Nos, mi tutira biztosak vagyunk a harmadik rész elkészültében. Az egyszerűen egy financiális baklövés lenne, ha nem lenne Uncharted 3." Hát, ha csak ez a lényeg...


North egyes vágyakat is megfogalmazott az Uncharted mozifilm kapcsán, amelyek szerint a hangkölcsönzésen túl szívesen el is játszaná Nathan Drake szerepét, de tisztában van vele, hogy Hugh Jackmanre jobban illik ez a szerep. Pech. A héten egyébként egy ingyenes DLC is a játékosokhoz kerül, ami az Uncharted 2 Fortress fejezetén nyugszik, és a The Fort nevű multiplayer mapot tartalmazza, ami egyaránt játszható competitive és co-op módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)