Hirdetés

Uncharted 3 GOTY-val és DUST 514-gyel csomagolva is vehetünk PS3-at

|

A Sony bejelentett egy csomagot, melyben az új PlayStation 3 mellett kiváló játékokat is találhatunk.

Hirdetés

A mai világban a konzolok sokkal többek, mint sima játékgépek, így ha veszünk egy konzolt, ahhoz nem feltétlenül kell játék, hogy használható legyen.

Ez indokolja, hogy nem találunk minden PlayStation 3 dobozában játékot, de szerencsére vannak olyan csomagok, amit otthon kibontva egyből nekikezdhetünk egy kiváló produktum végigjátszásának. Ilyen lesz az egyelőre csak az Egyesül Államok piacára megerősített 250GB-os csomag, amiben az Uncharted 3-at és a Dust 514-et is meg fogjuk találni. Ezen pakk ára 270 dollár, megjelenése pedig szeptember 25-re esedékes. Akinek kevés ez a tárolókapacitás, az várja ki az október harmincadikát, amikor is egy 500 gigabájtos PlayStation 3 mellé az Assassin's Creed 3-at is megkaphatjuk, mindössze 300 dollárért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)