Hirdetés

Uncharted 3 - ilyen lesz az új játékmód (videó)

|

Valódi csapatjátékkal bővül az Uncharted 3, a Co-op Shade Survival Mode keretében félelmetes ellenfelek ellen kell közös erővel felvenni a harcot.

Hirdetés

Nagyon kemény hírverést nem kapott, de azért a Naughty Dog bejelentette, hogy egészen pontosan március 13-án a PlayStation Store kínálatában (igen, ez azt jelenti, hogy már nálunk is) elérhető lesz az új Uncharted 3: Drake's Deception multiplayer játékmód, amely a hangzatos Co-op Shade Survival Mode nevet kapta.

Gyakorlatilag egy horda alapú, hullámokban érkező ellenfelekkel elkeseredetten küzdő játékmenetről van szó, amelyben hárman lehet egy csapatot alkotni. További részletek az alábbi kedvcsináló videóban sasolhatóak, én azért nem vágódtam hanyatt ettől (nem éreztem az Uncharted 3: Drake's Deception hangulatot), de persze ki lesz próbálva, majd utána okoskodom inkább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)