Hirdetés

Uncharted 3 - Küszöbön a bejelentés?

|

A Sony javaslata: jegyezzük meg december tizenkettedikét

Hirdetés

Nagy bejelentések és meglepetések várhatóak az idei Video Game Awards ünnepén, de a Kotaku fülese szerint másnap, december 12-én is lehet újdonságokra számítani. A Sony-tól biztos.

Egy nappal a VGA 2010 után Hollywoodban tartja exkluzív leleplező partiját a Sony, ahol a pletykák szerint nagy eséllyel azt az Uncharted 3-at fogják tüzetesebben bemutatni, amit korábban a Video Game Awards-on egy videó révén már bemutatnak. A Kotaku egyébként azt is állítja, hogy néhány sajtómunkás már szemet is vethetett az Uncharted 3-ra, akik természetesen a bejelentésig betonba öntve várják, hogy beszélhessenek a játékról. A helyszín egyébként otthonául szolgál a sorozatnak, mivel az Uncharted 2-t itt mutatták be 2008-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)