Hirdetés

Uncharted 3 - mindenkinek ingyenes (frissítve)

|

Az sem baj, ha valaki nem PlayStation Plus előfizető - az Uncharted 3 teljes egészében ingyenes lett a PlayStation Networkön, egyetlen „apró” csavarral.

Hirdetés

Frissítés (18:00): Na, ez eddig tartott. A Sony levette a bejegyzést a PSN-ről, lehet, hogy csak az E3-mal egyidőben akarják elindítani, de akkor aztán tényleg jöjjön az EU Store-ba is!

Korábban írtuk: Aki az Uncharted 3 Multiplayer módját akarta kipróbálni, az már régóta ingyen megteheti, a teljes játékot viszont eddig csak a PlayStation Plus előfizetéssel rendelkezők tölthették le minden további következmény nélkül.

Most viszont bármely PlayStation Network felhasználó teljesen ingyen letöltheti - amennyiben az Egyesült Államokban él. Az ajánlat ugyanis csak az US PlayStation Store használóinak szól. Igaz, US felhasználói fiókot kis utánajárással tulajdonképpen bárki csinálhat (saját felelősségére), de amiatt, hogy a Sony csak az amerikaiakat lepte meg, nem felhőtlen az örömünk. Remélhetőleg holnapra nálunk is választható lesz az ingyenes Uncharted 3 Single Player, különben ennek beláthatatlan következményei lesznek. Addig is inkább azt javasoljuk, hogy aki még nem tette, fizessen elő a PlayStation Plus-ra, e hónapban is rengeteg játék jár hozzá ajándékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)