Hirdetés

Uncharted 3 - Multiplayer Way of the Ironfist developer diary

|

November közepén várható az Unchated 3. része, amely még látványosabb és még több akciót tartalmaz.

Hirdetés

Természetesen az első kettő Unchartedhez képest. Ez a fejlődés főleg a multiban követhető figyelemmel, amely az Uncharted 2 továbbfejlesztett többjátékos módja.

Ebből a fejlesztői videóból megtudhatjuk, hogy ha sikerül osonva, hátulról megölni ellenfelünket, akkor azonnal badge, azaz kitüntetés jár érte - ez egyfajta ninja-technika, amelyre kitérnek a fejlesztők a videóban. A másik fontos dolog, amelyet sűrűn emlegetnek, az az Ironfist, egy közelharci technológia, amelynek használata nemcsak hatásos, de hasznos is. Még azt is megtudjuk, mit hogyan, milyen sorrendben és mely gomb lenyomásával érdemes csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)