Hirdetés

Uncharted 3 - Nem kell hozzá Sony varázspálca

|

A Natal mögé igen sok fejlesztő felsorakozott, ám a Naughty Dog szerint a TPS műfajba nem illik a mozgásérzékelős technológia.

Hirdetés

A Naughty Dog társelnöke elmondta, hogy nem tervezik használni a Sony varázspálcáját az Uncharted 2 folytatásában. Evan Wells ugyan kedveli a testmozgást igénylő játékokat, hiszen otthon csomószor tolja a Wii Sports-ot, ám szerinte a TPS műfajnak nincs szüksége efféle extrákra.

Elég kategorikusan kijelentette, hogy az Uncharted 2 folytatásaiban nem is alkalmazzák majd a Sony csodakütyüjét, mert szerinte a varázspálcához egy teljesen új játékot kellene kitalálni, amelynél már a fejlesztés kezdetétől fogva tisztában vannak vele, hogy mi a cél. Wells szerint a PlayStation közösség jól fogadna egy ilyen játékot, és mivel tudjuk azt is, hogy a Naughty Dog elég elkötelezett a Sony mellett, már adódik is a kérdés. Szerintetek fejleszt a Naughty Dog valamiféle mozgásérzékelős játékot, és ha igen, vajon milyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)