Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - így búcsúznak Drake-től a fejlesztők (videó)

|

Az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztői naplói rendkívül tanulságosak voltak, az utolsó rész viszont a különböző kulisszatitkot helyett inkább arról szól, mit is jelent a sztori lezárása a Naugthy Dog csapatának.

Hirdetés

Sokan azok közül, akik végigkövették a sorozat epizódjait, már most szomorúak attól a gondolattól, hogy a májusban érkező Uncharted 4: A Thief's End lehet a széria utolsó része, de Nathan Drake történetét mindenképp lezárja majd a PS4-es epizód. Amint a fejlesztői napló legutolsó részéből kiderült, ezzel részben a fejlesztők is így vannak.

Az utolsó, In The End című epizód azt mutatja be, hogyan is éli meg a záróakkord elkészítését a Naughty Dog, akik arról is beszélnek, milyen sokat jelentenek nekik a rajongói visszajelzések. Viszont mivel az évek során ők maguk is a sorozathoz nőttek, részben maguknak, a széria legnagyobb rajongóinak készítik az Uncharted 4: A Thief's Endet, így különösen motiváltak, hogy a lehető legjobb játékkal zárják le ezt a korszakot.

Persze sokáig nem érdemes szomorkodni, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen tehetséges csapat még egy jó darabig együtt fog maradni és sok kiváló játékot köszönhetünk majd nekik.

Mit gondoltok, sikerül majd méltó lezárást adni az Uncharted 4-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)