Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - elloptak egy szállítmányt

|

A Sony hivatalos közleményben adott magyarázatot arra, miért kerültek ki az Uncharted 4 példányai jóval a megjelenés előtt.

Hirdetés

Na, erre nem számítottunk. Reggel írtunk arról, hogy az Uncharted 4: A Thief's Endet néhány viszonteladó a megjelenés előtt kezdte el árusítani, és úgy gondoltuk, azért mert, elfelejtették, hogy az eredetileg április 26-ára tervezett megjelenést a Sony később elhalasztotta.

Viszont úgy tűnik, a különböző aukciós oldalakon megvásárolható, példányok nem csak viszonteladóktól származnak. A PlayStation Blogon Shuhei Yoshida hivatalos üzenete olvasható, miszerint az Uncharted 4 egy szállítmányát ellopták, és a lopott játékok jutottak az Egyesült Királyságba. A Sony a rendőrséggel együtt nyomoz az ügyben. Yoshida figyelmeztet arra, hogy legyünk óvatosak a spoilerekkel kapcsolatban, és biztosított mindenkit róla, hogy igyekeznek megóvni minket azoktól. A megjelenési dátum továbbra is május 10., érdemes lehet addig elkerülni a reddit (és összességében az internet) veszélyes zugait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)