Hirdetés

Uncharted 4 - befutottak a multis újdonságok

|

Tegnap egy livestream keretein belül meséltek a fejlesztők az Uncharted 4: A Thief's End nemrég megérkezett multis DLC-jéről és arról, hogyan halad tovább a mód fejlesztése.

Hirdetés

Eddig sem rejtegette különösebbel az Uncharted 4: A Thief's End érkező multis tartalmait a Naughty Dog, de miután szerdán meg is jelent a Lost Treasure DLC és egy elég nagy frissítés, egy livestreamben egészen részletesen beszámoltak a mód állapotáról.

A fejlesztők elmondták például, hogy a DLC-vel egyszerre érkezett új (és ingyenes) pálya, a Sunken Ruins a jövő héten kerül be a rangsorolt multiplayerbe, ugyanis először a normál módban szerették volna látni, hogy nincs-e valamilyen hibája, van kiegyensúlyozatlan része. Ha pedig már szóba került az Uncharted 4 rangsorolt módja, elmondták, hogy szeretnének hozzá új játékmódokat kiadni, amikhez jelenleg is tesztelnek néhány prototípust, de egyelőre nem szeretnének a részletekről mesélni, mert tényleg sokáig tart egy-egy új mód elkészítése.

Azon is dolgoznak, hogy egy-egy meccsbe egymáshoz rangban közelebb álló játékosokat sorsoljon össze a rendszer, de mivel nem szeretnék, hogy a közösség túlságosan ezekre koncentráljon, egyelőre nem írják ki konkrét számokkal a rangsorban elfoglalt helyünket. A csapat egyébként szívesen vezetne be klánokhoz kapcsolódó névelőtagokat, de egy technikai probléma miatt nem biztos, hogy megvalósítható ez az ötlet az Uncharted 4-ben. Szintén dolgoznak még a ranglistákon, ugyanis ezek még nem valós időben mutatják a statisztikákat, szóval bőven akad még munka, de a csapat szerint a korábban kijelölt időbeli tervezetet tudják majd tartani.

Ezek mellett is rengeteg más témát érintettek, például a rangsorolt játék jutalmait, úgyhogy érdemes visszanézni a streamet, amit két részletben itt és itt tehettek meg.

Nálatok még pörög az Uncharted 4 multis módja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)