Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - hamarosan új DLC-t lepleznek le

|

Új fegyverekre, kozmetikai cuccokra és más nyalánkságokra számíthatunk az Uncharted 4 következő multis bővítményétől, amelynek bejelentésétől már csak hajszál választ el minket.

Hirdetés

Mialatt a Naughty Dog már az Uncharted széria utolsó játékát, az önálló The Lost Legacy kiegészítőt fejleszti, természetesen a negyedik részt sem hanyagolják el, legutóbb például a klasszikus móddal és a hardcore nehézséggel egészítették ki. Most itt a következő felvonás.

Miközben mi holnap az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékezünk, a Naughty Dog egy livestream képében bemutatja az Uncharted 4: A Thief's End következő, ingyenes multis DLC-jét. A fejlesztők szerint betekintést engednek az új tartalmakba, beleértve a vadonatúj fegyvereket, kozmetikai tárgyakat és más érdekességeket is. Hazai idő szerint 20:00 órától várhatjuk a leleplezést a Twitchen: 

Nem úgy hangzik, mintha az új többjátékos DLC olyan jelentős újdonságokkal tenné változatosabbá az alapjátékot, mint korábban a kooperatív módot hozó frissítés, mindenesetre érdemes lesz odafigyelni rá. A Naughty Dog egyébként idén további DLC-k kiadását tervezi még. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)