Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - új multis módot hoz a következő frissítés

|

Az Uncharted 4: A Thief's End livestream során a Naughty Dog bejelentette, hogy milyen újdonságokkal bővül a közeljövőben játékuk többjátékos módja.

Hirdetés

Ígéretéhez híven a Naughty Dog a minap megtartotta a beígért livestreamet, hogy bejelenthesse milyen tartalmakkal bővíti tovább az Uncharted 4: A Thief's End multiplayerét. Bár semmi eget rengetőt nem lepleztek le, mégis sokan örülni fognak az újdonságoknak. 

Az Uncharted 4 multiplayere már március 17-én, az 1.21-es patch kíséretében gazdagodni fog az állandó King of the Hill játékmóddal, amelyben két csapatnak folyamatosan forgó pontokat kell elfoglalnia azért, hogy elérjék a ponthatárt, azonban miután a nyertes fél ezt elérte, a vesztésre állónak még mindig van esélye változtatni azzal, hogy elfoglalja Victory Hillt és győzelme megtartása érdekében ezt kell tennie a vezető csapatnak is.

Ezenkívül a teljesen ingyenes tartalmi frissítés három új fegyvert (INSAS, Type-95 puskák, valamint a távcsöves Competition Pistol), valamint egy The Last of Us által inspirált Savage Starlight skint is hoz magával. Örültök az új játékmódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)